Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Top-5-liste opdateret.

Flere gensyn …

Top-5-listen med det mundrette navn “Nydelige standardportere til rimelige priser” er netop blevet opdateret. Jeg ved ikke, om Kajs Ølblog har kolporteret en faktuel fejl, nemlig at Royal Unibrews Stout skulle være taget af markedet, eller om det rent faktisk har været tilfældet at dét bryg ikke har været i handlen en periode.

Uanset hvad er det i hvert fald tilbage – undertegnede har spottet det i Kvickly Frederiksberg så sent som i går. Jeg beklager forvirringen, de urigtige oplysninger, eller at jeg ikke har været hurtig nok til at opfatte at brygget er blevet relanceret.

Med på listen er også Marston’s Oyster Stout, som jeg til at begynde med ikke føjede til listen, fordi jeg ikke var klar over, at den rent faktisk er del af Faktas faste udvalg. Det har jeg inden for de sidste par uger konstateret at den var, og indset at den derfor manglede på listen.

Et par øl, der tidligere har prydet listen er nu skubbet ned blandt honorable mentions, mens en forældet omtale af Royal Stout er blevet kasseret. Sidstnævnte kan dog stadig læses, hvis man har lyst i den dertil oprettede brokkasse.

Så kan I se, hvad I skal have, næste gang I har lyst til mørkt øl sidst på måneden …

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 29. marts 2017 — 19:56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme