Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Next Stop Husum

Tak for denne gang, Amager …

Det står fast – og har gjort det i et stykke tid – at jeg ikke kan blive i min lejlighed på Amager. Tidspunktet for, hvornår jeg skulle være ude har hele tiden ligget fast, men der viste sig meget hurtigt, at være en større udfordring med indflytning et andet sted. FSB, der administrerer min nuværende bolig sagde æh-bæh-buh, og jeg kunne da sejle min egen sø, og ikke komme på nogen akutventeliste, sådan som jeg faktisk godt kunne ifølge deres egne regler. En lille teknikalitet – eller miskommunikation gjorde så åbenbart, at de havde et smuthul, gennem hvilket de kunne stikke halen mellem benene uden at hjælpe.

Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde – og en mand i samme situation ville næppe være meget mindre lærenem, så ud over at klage min nød på de sociale medier til gengæld for hjælp og tilsagn om husly, hvis alt andet fejlede, gravede jeg i hukommelsens afkroge efter andre feberredninger. Sidst gulvplankerne under mine fødder var ved at blive revet væk under mig på lignende vis, var da jeg dimitterede fra universitetet tilbage i 2006. Det dæmrede mig, at der vist lå en gammel opnotering hos KAB fra dengang … og ganske rigtigt! Næsten ti års anciennitet var det blevet til, og i modsætning til FSB ville KAB oven i købet gerne sætte mig på en – om ikke akut, så i hvert fald fleksibel udlejningsliste, for folk der er nyligt fraskilte og/eller har andre særlige behov.

Det reddede mig en stak tilbud meget hurtigt. På de fleste var jeg mellem nr. 30 og 45 på ventelisten, så jeg gjorde mig ikke de store forhåbninger om en snarlig løsning.

Men det allerførste tilbud, jeg sagde ja til, fik jeg faktisk alligevel – og i morgen flytter jeg!

Jeg ville elske at have fans af min ølblog rendende nede foran min lejlighed for at bede om autografer på deres specialøl fra Amager Bryghus, Kongebryg, Thisted Bryghus og alle de andre dejlige bryggerier, hvis produkter jeg i min tid som blogger har stiftet indgående bekendtskab med. På den anden side frygter jeg også lidt, at gengæld for de grimme anmeldelser, jeg i min tid har langet ud, kommer til at ramme mig som en dåse halvlunken Grøn Tuborg i nakken, hvis jeg sådan offentligt udbasunerer, hvor jeg har fundet mit næste place of dwelling.

Jeg tør dog godt sige så meget, at det er i Husum, postnummer Brønshøj. Det er lidt pudsigt med Husum – for der kommer min mødrene side af familien også … Det er så godt nok lige en anden Husum, som ligger i Nordtyskland ved Vadehavskysten. Men alligevel … (Men alligevel hvad? Ja – ikk’ no’ed!)

Det bliver samtidig et farvel til det Amager, som jeg elsker, men også har været mig en dyr fornøjelse siden jeg kom hjem fra Irland. Jeg udelukker ikke et comeback, hvis noget betaleligt for en mindstelønner skulle vise sig. Men indtil da, nøjes jeg med at dukke op til Fremad Amagers hjemmekampe … når jeg lige kan få taget mig sammen til at tage mig sammen til det. Med andre ord – Nej, hvor meget sympati, jeg ellers har for Husums hold, så bliver jeg ikke Brønshøj-fan.

Bloggeriet og anmelderiet fortsætter selvfølgelig ufortrødent. Det samme gør mine hyppige digressioner, idle vandtræderi og ordflom om alt muligt andet (samt underholdningsværdien deraf), som en læser for kort tid siden på min facebookside erklærede var netop dét, der adskillede min ølblog fra andet øl-læseri.

Vel – jeg sætter et flueben ud for én af de ‘Mission Accomplished’er, som jeg har på min mentale liste over ting, jeg gerne ville have min ølblog til at være. Og så ser jeg frem til morgendagens flytning med omtrent lige dele glædelig forventningsfuldhed og panikangst …

Jeg hader at flytte … Men jeg ved, at det bliver godt bagefter – ikke mindst, når vi ses til flere anmeldelser og idel ordflom.

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 16. september 2016 — 12:55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme