Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Miller Genuine Draft, Miller Brewing Co.

2014-11-08 20.17.27Tak for skænken, ‘Q’ …

Jeg arbejder i et call-center, hvor jeg indtil for nylig lavede teknisk support for Stofa-kunder. Nu er jeg dog flyttet over på en anden opgave, og det var kollegerne derfra, jeg i går aftes var inviteret til julefrokost med. Med mig havde jeg bragt en flaske Tongerlo Prior, som jeg var brændt inde med. Jeg havde fået den i værtsgave, og det er jo altid rart. Men da jeg faktisk ikke særlig godt (for nu at sige det mildt) kan lide den belgiske blond-type, havde jeg længe ledt med lys  og lygte efter en lejlighed til at dele ud af den. Så med kom den.

Jeg byttede et glas til en ‘Miller Genuine Draft’ som vores HR-Coach … eller hvad han nu er. Jeg er ikke så god til nymodens ansættelsesbetegnelser (måske er han ‘mutual human-ressource coordination management developer eller sådan noget) og i daglig tale går han da også under det mere mundrette navn ‘Q’. Og det endda helt uden at være affilieret med hverken James Bond eller Star Trek.

Q har en sjælden evne til at få én til at føle sig godt til mode. Ingen kan som ham hæve ens serotonin-niveau blot ved sige “hej [navn på medarbejder]”, og det er jo ikke nogen dårlig evne at have som HR-coach.

Min forventning om Miller Genuine Draft var ikke høje. Jeg forventede standardiseret amerikansk makrobryg, og den klare flaske gjorde ikke forventningerne højere. Bag glasset sås den klassiske gyldne pilsnerfarve, og jeg noterede hvordan et hastigt stigende, fyldigt skum ved åbning formåede at udeblive totalt. Duft var der heller ikke noget af, men det skulle alligevel snart vise sig, at byttet ikke var det dårligste.

Brygget føltes meget glat i munden, hvilket ikke kom som den store overraskelse. Overraskelsen lå snarere i behaget ved den glatte finish, og det faktum, at det den svage visuelle og olfaktoriske præstation til trods faktisk smagte af noget. Humlen er ikke stærk, men alligevel fremtrædende. Smagen er ganske vist glat, men det er på grund af dens rene smag snarere end fraværet af smag.

Humlesmagen er simpel, men altså præsent, og ledsages af søde essenser af honning og et lille drys fennikel. Så nej, det er ikke et bryg med de store armbevægelser, men i betragtning af, at dette er et mega-ekstremt-kæmpestort-giga-mærke fra USA, kan indtrykket ikke ende med andet end at være overvejende positivt.

Tak til kolleger for en hyggelig julefrokost, og tak til ‘Q’ for skænken.

2-stjerner

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 11. juli 2016 — 19:18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme