Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Jeg magter det ikke …

Dansk Pilsner fra COOP – dengang det
stadig var Harboe, der stod bag.

Der er grænser for, hvad jeg gider spilde min tid med. Jeg ved godt, at jeg gentagende gange har fremhævet, at jeg skam vil prøve hvad som helst øl – fordi øllet er der, fordi jeg har påtaget mig det åg at afprøve alt slags øl, fordi jeg ikke arrogant vil afvise noget øl frem for noget andet med den begrundelse at det er ringere, billigere, simplere, dummere – eller noget andet.

Jeg ved godt, jeg gang på gang i bloggens levetid både har fremhævet dette, og egentlig også handlet derefter. Der er blevet anmeldt alt fra de lyseste alkoholfri pilsnere til de mørkeste Imperial Stouts, der er så mørke at de  skrives med stort.

Men nu er grænsen nået.

Nu har jeg fundet noget, jeg ikke gider spilde min kostbare tid på. Nu har jeg fundet noget, jeg ikke orker. Beklager, folkens, jeg gør det ikke, gider ikke, magter ikke, vil ikke … Jeg anmelder simpelt hen ikke COOPs discountølserie “Dansk [pilsner, guld, light, påske osv. osv.]” igen. Nixengebixen – der stopper festen!

“Hvorfor skulle han også det?” spørger læserne så. Måske endda på samme måde som Peter Kær 5 minutter og 15 sekunder inde i dette indslag. Jeg har jo allerede anmeldt dem, så hvorfor er det overhovedet relevant? Det er det, fordi COOP endnu engang har skiftet leverandør af Dansk-øllene. Først var det Carlsberg, så var det Harboe, og i denne tid formåede jeg at slæbe mig igennem anmeldelser af alle Dansk-øllene – og nu er leverandøren så blevet Royal Unibrew.

Præcis hvorfor Dansk-brandet sådan er blevet kastebold mellem de største bryggerier herhjemme, skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg har blot ingen forventning om, at brygget skulle være blevet nævneværdigt bedre, bare fordi det er Royal Unibrew, der står bag, og derfor giiiiider jeg ikke.

Det koster tid og hjerteblod at skrive hver eneste anmeldelse. Og det ofrer jeg gerne på spændende øl, jeg ikke har prøvet før. Men nu er grænsen nået for, hvad jeg tænker på som ‘øl, jeg ikke har prøvet før’.

Beklager gutter – i får ikke en Re-Run af Dansk-anmeldelserne. Af uvisse årsager er min gamle anmeldelse af Dansk Pilsner fra Harboe det 3. mest læste indlæg på min blog, men det blive
r altså ikke en Dansk Pilsner fra Royal Unibrew, der kommer til at vippe Harboes Dansk Pilsner af den pind. For en anmeldelse af Dansk Pilsner fra Royal Unibrew … it won’t happen here.

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 12. august 2015 — 08:34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme