Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Gode øl med Allan – Indledning

2017-02-26 12.36.26Sku’ gammelt venskab …

I fredags havde jeg en gammel ven ved navn Allan på besøg. Jeg kender ham fra Fremad Amagers tribuner, hvor vi i fællesskab har råbt og skreget i fuldskab, subsidiært stået og kedet os bravt, men altid hygget os i selskab med hinanden – og alle de andre amagerkanske fans af det lokale fodboldhold.

Der var selvfølgelig gode øl på bordet. Besøget var ansporet af en snak, jeg havde haft med ham på fjæsen om, at han havde været til ølrelease på Amager Bryghus, og havde forsynet sig med de gode nye bryg. Der gik ikke længe før vi havde aftalt at mødes. Jeg lå jo inde med to ‘Focal Bangers’ fra the Alchemist, så det passede jo så nydeligt, at han kunne få lov at smage det, jeg mener er den bedste øl i hele verden, mod at han gav et par af sine nyindkøbte nyskabelser.

Focal Banger har jeg jo for længst anmeldt, så de næste par anmeldelser kommer til at bære præg af … ja, de vil sådan set udelukkende handle om øl fra Amager Bryghus. Det passer jo så nydeligt ind i det øvrige tema – en ven fra Amager, Fremad Amager (selvom Amager Bryghus godt nok ligger i Tårnby-territorium) men der er altså ikke tale om en sponsoreret kavalkade eller noget i den retning, om man skulle få mistanken.

Ølseancen betyder desuden endnu en reprise af det hyppigt tilbagevendende fænomen her på bloggen: Hængepartiet. Jeg har nu fire, kan jeg godt afsløre, fremragende øl i kø til anmeldelse … jeg må hellere komme i gang, før jeg glemmer, hvordan de var, for mine noter – de blev godt nok ikke mere læselige som aftenen skred frem.

De nye øl, der var på programmet var:

Vel mødt til anmeldelserne snarest.

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme