Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Fødselsdagsølsmagning 2016

2016-11-05-17-16-25

Jeg er bagud …

Den 6. november var det min fødselsdag. Jeg blev 41, og den blev i år fejret under lidt mere afdæmpede forhold end sidste år, hvor det gik for sig med såvel pomp som pragt, en masse gæster og en djævelens masse øl i gave. Det var først langt langt inde i indeværende år, at jeg fik prøvet den sidste af de øl, jeg fik i gave den aften.

Men jeg havde jo også en rund fødselsdag som undskyldning. Det havde jeg ikke i år – til gengæld havde jeg sygdom i familien (der for nuværende ser ud til at være overstået) og en ny lejlighed med noget mindre plads, samt en mere presset kalender (der blandt andet indebærer færdiggørelsen af en ny julekalender fra mit tegneserieprojekt – Spelt-segmentet).

Jeg valgte derfor at holde det småt, simpelt og intimt, med et par gode venner og en række gode øl. Fakta i Husum skulle i den anledning vise sig at være min ven. For netop som jeg indfandt mig dér, for at proviantere til aftenens selskab, havde de nedsat et i øvrigt nydeligt udvalg af specialøl, som jeg indtil da havde fundet for dyrt til at gå ombord i. På stedet besluttede jeg mig for, at arrangere en lille ølsmagning – og de næste anmeldelser vil være af de øl, der blev hentet hjem og smagt den aften af mig og mine venner. Det vil ske under navnet “Fødselsdagsølsmagning 2016”.

Det er jo efterhånden en uge siden, at det fandt sted. Jeg håber, min trofaste notesbog også vil være min ven, og genopfriske ikke bare mine, men også mine venners – Marcus’ og Gedveds kommentarer og guldkorn, for vi var jo lige gode om det.

Smagningen omfattede omtrent de øl, man kan se ovenfor på illustrationen – med små modifikationer. Her følger en indholdsfortegnelse:

  1. BB Hvede, Bryghuset Braunstein
  2. Golden Eye, Ugly Duck Brewing
  3. Belgian Redhead, Raasted
  4. Foxy Brown, Ugly Duck Brewing
  5. Thyra, Frejdahl
  6. Chili Tripel, Midtfyns Bryghus
  7. Rough Snuff 2, Midtfyns Bryghus
  8. Rough Snuff 2, Midtfyns Bryghus – gensmagning fra flaske i stedet for glas.

Damn! Otte anmeldelser jeg skal igennem … Jeg har vitterlig aldrig været så meget bagud før – tror jeg i hvert fald …

Og før jeg glemmer mere om øllene, fordi der går for lang tid med at skrive bogstaver frem for anmeldelser, må jeg hellere kommer i gang …

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme