Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Farvel til 2012 eller noget …

Året går på hæld, eller hvad det nu er man siger … De sociale medier bugner af folks nytårsønsker, nytårsforsætter fyres af som raketter og vi siger i og åh så meget farvel til året der gik og goddag goddag til det nye …

Også jeg har oplevet meget i det forgangne år, og ud over mit ølår, som jeg nok – traditionen tro – skal berette lidt om i starten af januar, har der også været store og vigtige begivenheder, som jeg gerne vil dele – men helst i en lidt mere substantiel form end en tilfældig statusupdate på facebook eller twitter.

Jeg er som bekendt blevet far til endnu et barn, en lille pige ved navn Thyra, der trives overordentlig fint, vokser som hun skal, og for ganske nylig – juleaftensdag, faktisk, begyndte at krybe. Inden længe kan hun også kravle, hun er tit oppe på alle fire og rokke.

2012 var også året hvor min familie besluttede at emigrere til Irland. Læserne vil vide, at vi ikke var danske immigranter særlig længe, for vi kunne ikke rigtig vænne os til de irske forhold. Til gengæld viste turen og arbejdet i Irland sig at være netop det, vi havde håbet på: en billet til en fod inden for det danske arbejdsmarked, som jeg har haft mere end svært ved at komme ind på de sidste 3 år.

Så et kaotisk år har det været, og et hårdt år. Men også et spændende år, og et rigtig godt år. Så godt er det endt, at jeg i år ikke har et eneste nytårsforsæt. Der er ingen grund til at ændre planer, og gøre ting på en anden måde, end jeg gør nu, for hvorfor dog reparere noget, der fungerer fint. Så altså ingen nytårsforsætter – kun nytårsfortsætter, og masser af dem.

Godt nytår til alle jer læsere. Forbliv indstillet til forhåbentlig mange mange flere anmeldelser, og selvfølgelig en oversigt over ølåret der gik i starten af januar.

– Kaj.

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 12. august 2015 — 08:23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme