Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

EPN stjæler historie fra kendt ølblogger

[Advarsel: Følgende indlæg kan indeholder dyster ironi, bidende sarkasme og indestængt arrigskab. Du er advaret!]

Dagens tophistorie under markedsføring i EPN online handler om, hvordan Bryggeri Skovlyst med ufine markedsføringstricks får deres øl til at fremstå mere unik end den egentlig er.

Jeg har hæftet mig ved EPN’s udstrakte brug af kildebeskyttelse, der åbenbart har resulteret i total tavshed om, hvem der har tippet dem om historien, og iøvrigt leveret billedmateriale som dokumentation. Jeg kan imidlertid afsløre kilden, hvilket naturligvis sker med kildens samtykke: Det er en relativt kendt dansk ølblogger, der har været aktiv siden sommeren 2010, og som lyder navnet Kaj. Hans blog hedder meget passende “Kajs Ølblog”.

Billedet, der bruges i artiklen er en kollage, lavet af Kaj selv med eget billede og et billede venligst udlånt af en lidelsesfælle udi fanfodboldens fortrædeligheder ved navn Kenneth. Heller ikke collagen er behørigt akkrediteret.

Herfra skal overhovedet ikke lyde nogen som helst ros til EPN for en så overdreven brug af kildebeskyttelse, at det til forveksling kommer til at se ud som om de alene har gravet historien frem, og ikke er blevet tippet af den i dette indlæg omtalte blogger. Det kommer jo rent faktisk til at se ud som om, de helt bevidst ikke krediterer bloggeren, så de selv kan tage den fulde ære for historien. Til forveksling kommer det jo til at ligne det rene og skære tyveri af historien.

EPN kommer jo til at fremstå som nogle værre lurendrejere og hallunker, der tager æren for historier, som andre har skaffet dem. Samtidig angiver de ikke, som det sig hør og bør, hvem der fremskaffer dem billeder som dokumentation for deres historier.

Dette kan da næppe være i EPN’s interesse!

Eller kan det?

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 12. august 2015 — 08:34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme