Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Ale, Vestfyen

– Kedelig dansk standardale – så har man set det med.
Jeg har kun ganske kort tid til at gøre dagens indlæg færdig, så det er lige på og hårdt. Det er ikke fordi jeg forventer, at verden går under i dag, jeg skal derimod i Fakta om ganske kort tid, så jeg har lige set mit snit, nu hvor min egen computer definitivt har opgivet ævret.

Ale var den anden interessante øl, der var at få på Forn Sidrs Alting. Det er en øl, med en mørk, og ganske flot rødbrun farve og gyldent skum … smilet over dette blegner en kende, når man ved, at det er skabt ved brug af ammoniseret karamel E150c, suk! Duften er bittersød og en kende vandig.
Endnu engang er det det bitre, der vinder i smagen. Det er en ukompliceret – og i grunden uinteressant humlebitterhed, der dog ledsages af en let karamelsødme. Overordnet er det da nogenlunde i orden, men der er ikke rigtig intensitet nok i smagen. og smagsindtrykkende er mere forvirrende og spænder ben for hinanden i stedet for at arbejde sammen.
Der er ikke noget særligt ale-agtigt over denne øl, en pilsner med samme smag er ikke utænkelig, så jeg undres en kende over, den dybere mening og ide med dette overgærede humleprodukt.
2-stjerner
Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 11. juli 2016 — 19:41

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme