Kajs Ølblog

"Hvad øllet mangler i bitterhed har bloggeren til overflod"

Årets Øloplevelse 2015

2015-07-18 18.28.39… og så er vi ved vejs ende med de fem nomineringer fra den danske ølbloggosfære …

Jeg går lige til sagen i dag, for der er ikke meget tid. Der kommer besøg, jeg er ikke startet på maden, og hele dagen er gået med at bage christstollen, købe juletræ og julegaver samt pakke sidstnævnte ind, så der har været nok at se til.

Årets øloplevelse kommer fra Thisted Bryghus. Det er ikke en ny øl, men det behøver det jo heller ikke være, for det gælder den øl, der har været den største oplevelse for mig i år …

Og det har:

Ronkedor

 

En gammel kending – for længst udgået af sortimentet, og af undertegnede forventet umulig at opdrive længere. Så jeg troede aldrig, jeg skulle komme til at prøve den …

Men en antikvar fra Thisted, en god ven af Linda, havde den med i værtsgave, da han skulle låne vores sofa at sove på en nat. Han er nu også min gode ven, og ikke kun fordi han havde en god øl med.

Men han skal have tak endnu engang – Tak, Johannes! Og tak til Thisted Bryghus, og deres gamle brygmester Peter Clemmensen for en umådeligt lækker stout.

Jeg har prøvet stouts, der var bedre end den, men bare det at få den i hånden, og få den ære at nyde den før de sidste eksemplarer ryger ned i halsen på folk rundt omkring i verden, gør denne øl til den største oplevelse i år.

Læs om de andre bloggeres største oplevelser her:

Ulkløb Blog

Beertalk

Durst

Ousen om Øl

Triplehead

Rookiebeers

Støt Kajs Ølblog/Hopswatch via Patreon!
Updated: 18. december 2015 — 17:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kajs Ølblog © 2014 Frontier Theme